tiistai 4. syyskuuta 2012

Tuotetestailua tuloillaan

Tuossa blogin aloituksessa oli puhetta myös tulevista tuotetestauksista. Näitä testauksia tulee aika-ajoin aina kun jotain mielenkiintoista ja uutta tulee markkinoille. Tai meitä erityisesti pyydetään niitä testaamaan kuten nyt. Testiin on tulossa Air Wick-tuoksutikut: Cool linen& White lilac sekä Midnight Blackberry& Vanilla Silk. Tällä hetkellä tuotetta mainostetaan myös televisiossa. Nämä tuotteet saapuu kotiini postitse, koska kuulumme myös tuotetestaajina Buzzadoriin.( Buzzadorina saat mahdollisuuden kokeilla uusia tuotteita ja palveluita, usein jopa ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille. Tämän lisäksi kerrot tuotteista ja palveluista ystävillesi ja tuttavillesi ja luot mukavia tapaamisia niiden ympärille.) 

Tuotteet saapuu seuraavan kahden viikon sisällä, joten palailemme aiheeseen kun jonkinlaisia mielipiteitä tuotteesta jo olemme saaneet.

4 kommenttia:

  1. Ja nyt on saatu testituotteetkin kotiin asti! Vessaan on tullut jo Cool linen-tikkuja laitettua. Aloitin kolmella tikulla, mutta pakko oli jo illalla yksi tikku vähentää kun pienessä tilassa tuoksu kävi jo liian voimakkaaksi. Tuota Blackberrya pitää sit kokeilla tuolla kodinhoitohuoneen puolella heti huomisesta alkaen. Ensivaikutelma tuotteesta on positiivinen; tuote on helppo ottaa käyttöön ja tuoksun määräkin on säädeltävissä. Ilmoitettu ovh hintakaan ( n.5e )ei mielestäni ole paha. Nyt sitten jää nähtäväksi vielä, että kestääkö tuoksu sen luvatut jopa 4vkoa..

    VastaaPoista
  2. Ja jos joku blogin tekemisen paremmin osaava sattuu tätä lukemaan, niin neuvoja tarvittais.. miten saada kategoriat tuohon vasempaan palkkiin, että esimerkiksi tuon äskeisen kommentin saisi uutena päivityksenä "tuotetestailua" otsikon alle..

    VastaaPoista
  3. Viikon jälkeen tuntui että haju alkoi olla haihtunut. Lisäsin uuden tikun sekaan ja nyt taas tuoksuu! Jos tämä näin käy jatkossakin, niin tämähän voi jopa kestääkin sen neljä viikkoa mitä on luvattu!

    VastaaPoista
  4. Täytyy nyt jo sanoa, ettei se tuoksu kestänyt neljää viikkoa. Ja nyt jo pari kk testin jälkeen olen useissa testikodeissa huomannut saman asian.. Ne tuoksumattomat tuoksutikkuastiat on edelleen hyllyissä :D Jospa ihmiset odottaa täyttöpullojen julkaisua!

    VastaaPoista