perjantai 24. toukokuuta 2013

Magnum 5 kisses: First Kiss crème brûlée

Kaunis paketti. Jäätelö on kohtalaisen pieni, mutta tarkoitus varmaan tällä sarjalla onkin suuri makuelämys. Jota tämä nyt sitten ei valitettavasti ainakaan meille suonut.
Pinnalla oli herkullinen ja hyvä suklaa, jonka alta paljastui hyvä kinuskikastike, jota oli sen verran reilusti, että tässä vaiheessa ei voinut sanoa itse jäätelön mausta mitään.
No sitten haukataan itse jäätelöä. Ja sitten suuhun saapuvat paahdetut sokerinpalaset. Hirveä palaneen maku, joka jälleen peittää jäätelön maun. Loppujäätelöstä ei paljoa makua sitten saanutkaan, sen verran maistui palanut suussa..
Tämä oli suoraansanottuna suuri pettymys. Ei ole tarvetta ostaa toista kertaa. Koska makuja kuitenkin on sarjassa vielä 4, maistelemme seuraavaksi Tiramisu (kiss nro.3). Molemmat pidämme tiramisusta yleisesti, joten jos sekin on samanlainen pettymys, jätetään suosiolla loput pusut maistelematta. Jos taas se on hyvää, jatkamme sarjan muihin makuihin. Tuloksia odotellaan..
Ja oikeaa bruleeta en muista syöneeni, joten voihan olla että sen kuuluukin olla noin vahvasti "paahdetun" makuista, mutta ainakaan tässä muodossa sanon ei kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti